Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cate Blanchett στο cast της ταινίας Thor: Ragnarok

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός Cate Blanchett θα εμφανιστεί στη ταινία Thor: Ragnarok στο ρόλο της μυστικιστικής Hela, όπως ανακοίνωσε η Marvel. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Marvel επιλέγει γυναίκα ηθοποιό για να υποδυθεί τον κύριο κακοποιό στο διαρκώς διευρυνόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της. Το cast περιλαμβάνει επίσης τον Jeff Goldblum, ο οποίος καλείται να υποδυθεί τον εξαιρετικά ισχυρό Grandmaster, καθώς και τους Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Skurge), ενώ ο Mark Ruffalo θα επαναλάβει το ρόλο του ως Hulk. Η Ηela αποτελεί σημαντική προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα comics το 1964.



Η Hela είναι η κόρη του Loki, σε μια παλαιότερη μορφή του, και αρχόντισσα της Hel, το ασγκαρντιανό βασίλειο των νεκρών. Η παρουσία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Ragnarok, ή την σκανδιναβική αποκάλυψη, όπου όλοι οι θεοί του Άσγκαρντ σκοτώθηκαν. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Taika Waititi

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    hris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*