Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lionsgate ετοιμάζει την επόμενη ταινία Saw

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια από την προβολή της τελευταίας ταινίας Saw (Σε βλέπω), φαίνεται ότι η Lionsgate ετοιμάζει το όγδοο κεφάλαιο του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise, σύμφωνα με πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν ότι η Lionsgate έχει επιστρατεύσει τους σεναριογράφους Josh Stolberg και Pete Goldfinger -το δίδυμο πίσω από τα Sorority Row, Piranha 3D και Piranha 3DD- για να υπογράψουν το σενάριο του Saw: Legacy, όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο James Wan, παραγωγός των Insidious, The Conjuring, Dead Silence και Fast 7, θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Leigh Whannell. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος έχει εμφανιστεί σε προηγούμενα κεφάλαια της σειράς και συγκεκριμένα στα Saw και Saw ΙΙΙ.



Παρόλο που η Lionsgate είχε δηλώσει ότι το Saw 3D (Saw: The Final Chapter), που προβλήθηκε το 2010, θα είναι και η τελευταία ταινία της σειράς, η τελευταία σκηνή της δημιούργησε ένα κόσμο που θα μπορούσε εύκολα να επεκταθεί. Άλλωστε, το Saw είναι μια από τις πιο σημαντικές ταινίες τρόμου όλων των εποχών, με εκατομμύρια fans ανά τον πλανήτη. Τέλος, δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία σχετικά με την ιστορία του Saw: Legacy, όπως για παράδειγμα το αν θα δούμε την επιστροφή του Jigsaw! Θα γίνουμε σοφότεροι όταν (και αν) υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

      Όλοι οι fan το περιμένουμε χρόνια αυτό. Η ιστορία δεν έχει τελειώσει και το "Legacy" ήδη δείχνει το δρόμο για τα επόμενα βήματα..

    • periklis
    • ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.....ΚΟΥΡΑΣΕ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΕΡΓΑ ΚΑΗΚΑΜΕ....
      ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 καπως βλεπονταν.....το ενα ειδικα ηταν καλό.....
      γενικά δεν ειμαι λατρης του Saw...μη με παρεξηγησετε...........καθε φορά που προσπάθησα να τα δω με κουραζαν...
      και ειμαι λατρης των θριλερ.....ψαγμένο βέβαια...αλλα οχι καλα στημένο....νομιζω....

*