Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lucasfilm ετοιμάζει VR movie για τον Darth Vader

Οι xLab, David S. Goyer και Pablo Hidalgo ετοιμάζουν ακόμα μια ταινία για το σύμπαν του Star Wars αν και με αυτή τη φορά μάλλον θα είναι διαφορετική απ' ότι συνήθως. Μιλάμε για VR movie που επικεντρώνεται στον Darth Vader και τα όσα είπε ο Pablo Hidalgo δείχνουν πως το νέο εγχείρημα θα επιτρέπει σε κάποιο βαθμό τη συμμετοχή του θεατή, ο οποίος θα μπορεί να μετακινήσει αντικείμενα, να ανοίξει κάποια άλλα, να περπατήσει, να αγγίξει χαρακτήρες ή ακόμα και να περιπλανηθεί στον κόσμο μετά το τέλος της ιστορίας. Παρόλη την ιδιαιτερότητά του πάντως, χαρακτηρίζεται ως “παραδοσιακό” Star Wars όσον αφορά την αφήγηση. Αν όλα πάνε καλά θα το δούμε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, με τον David S. Goyer να είναι υπεύθυνος για την ιστορία του νέου εγχειρήματος.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*