Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marion Cotillard στο cast της ταινίας Assassin’s Creed

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Marion Cotillard αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Assassin’s Creed, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline. Η Γαλλίδα ηθοποιός απέσπασε το βραβείο για την εμφάνιση της ως Édith Piaf στην ταινία La Vie en Rose (2007). Πρωταγωνίστησε επίσης ως Mal, σύζυγος του Cobb (Leonardo DiCaprio) στο Inception, και ως Miranda στο The Dark Knight Rises. Για την ώρα ο ρόλος της Cotillard στην κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game franchise της Ubisoft παραμένει άγνωστος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Michael Fassbender.



Υπενθυμίζεται ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Αυστραλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Justin Kurzel. Επίσης, όπως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, με την πρεμιέρα της να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • τρομερή ηθοποιός η γαλλίδα.τελικά φαίνεται το project να έχει μπει για τα καλά σε τροχιά παραγωγής αφού άρχισαν να ανακοινώνουν επιπλέον άτομα.άντε να δούμε μήπως φτιάξουν επιτέλους και μια ταινία από video game που να αξίζει και να έχει και στοιχεία από το παιχνίδι.

*