Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony απέκτησε τα δικαιώματα του Robotech για κινηματογραφική μεταφορά

Στην τελευταία εκπομπή του Enternity Radio σχολιάσαμε μαζί με τους ακροατές την κίνηση της Sony να αποκτήσει τα δικαιώματα του θρυλικού anime Robotech. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε από την ιαπωνική εταιρία η απόφαση για την δημιουργία μίας κινηματογραφικής μεταφοράς της εν λόγω σειράς και αρκετός κόσμος αναρωτιέται για το αν θα αρκεστεί σε ένα κινηματογραφικό reboot ή μήπως τελικά υπάρξει και κάτι παραπάνω προς μία gaming κατεύθυνση. Το Robotech αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές anime σειρές του ’80 και ιδιαίτερα για την αγορά των ΗΠΑ, μιας και πρόκειται για το show που έβαλε ουσιαστικά τα anime στην βιτρίνα των αμερικανικών τηλεοπτικών καναλιών. To Robotech είχε καταφέρει να εισχωρήσει στην mainstream αγορά εκείνης της εποχής (comics, παιχνίδια κλπ.) και να προσφέρει ένα θέαμα που κρατούσε το ενδιαφέρον των πιτσιρικάδων αλλά και των γονιών. Αυτό είναι και το κοινό στο οποίο στοχεύει η Sony Pictures η οποία θέλει να «αναστήσει» τα τεράστια ρομπότ μέσω μίας live-action ταινίας που θα έχει έντονο τον χαρακτήρα της νοσταλγίας.



Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ολοκληρωμένο franchise που θα στηρίζεται στον κόσμο που δημιούργησαν οι Harmony Gold και Tatsunoko. Οι Gianni Nunnari και Mike Canton θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας, με τον Michael Gordon να υπογράφει το σενάριο του νέου Robotech.  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να ελπίζουμε σ’ ένα καλό αποτέλεσμα, αφού η ιστορία του εν λόγω anime έχει αποδείξει ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες ως προς την υλοποίηση ενός πετυχημένου reboot. Η μπερδεμένη ιστορία γέννησης της αυθεντικής σειράς, τα διάφορα ζητήματα με τα copyrights του franchise, αλλά και η απουσία του θρυλικού mech-designer Shoji Kawamori από το νέο αυτό project, είχαν δυσκολέψει αρκετά το έργο των προηγούμενων παραγωγών (Tobey Maguire, Leonardo Di Caprio).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • spyrousman
    • Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
      Δεν ημουν υπερβολικός;:p

      Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

*