Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιστορίες του Edgar Allan Poe ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη

Πέντε από τις πιο τρομακτικές ιστορίες του Edgar Alan Poe και συγκεκριμένα τα "The Tell-Tale Heart," "The Pit and the Pendulum," "The Fall of the House of Usher," "The Masque of Red Death" και "The Facts in the Case of Mr. Valdemar", πρόκειται να ζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη μέσω της ανθολογίας "Extraordinary Tales". Κάθε μία θα έχει το δικό της animation, ενώ όλες είναι αντιπροσωπευτικές του τι θα πρέπει να περιμένει κάποιος από ένα δημιούργημα που στηρίζεται στα γραπτά του «σκοτεινού» ποιητή.



Επιπλέον, για κάθε ιστορία θα υπάρχει και αφήγηση από ηθοποιούς που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το horror genre, όπως οι Christopher Lee, Roger Corman, Guillermo Del Toro και Bela Lugosi. Το "Extraordinary Tales" θα κάνει πρεμιέρα τόσο στο σινεμά όσο και On Demand στις 23 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να παρακολουθήσετε σε λίγες ημέρες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*