Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάθε χρόνο νέα ταινία Star Wars

Με το Star Wars: The Force Awakens να ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ, φήμες υποστηρίζουν πως η Disney έχει ήδη ετοιμάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονοδιάγραμμα για το δημοφιλές franchise. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Wired, η Disney σκοπεύει να λανσάρει κάθε χρόνο νέα ταινία Star Wars, λίγο πολύ ακολουθώντας παρόμοια τακτική με την Marvel. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, «για τους ανθρώπους στην Walt Disney Company, οι οποίοι εξαγόρασαν την Lucasfilm για 4 δισ. δολάρια το 2012, οι 4 περασμένες δεκαετίες του Star Wars αποτελούν απλά έναν πρόλογο».



Είναι άραγε καλό να επεκταθεί το franchise όσο περισσότερο γίνεται ή υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να επέλθει σε κορεσμό; Αφήστε το σχόλιο σας παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • το ζητουμενο ειναι να βγουν ταινίες, αλλα να μην στερουνται ποιότητα τα σενάριά τους...
      διότι πολλές ταινίες που αγαπήσαμε, ποντάρανε σε αυτη την αγάπη του κοινού τους και με σενάρια αρπα κόλα εριξαν το πηχη και πεσανε αδοξα...

    • Alias
    • Η Marvel ομως διατηρει εναν πηχυ ποιοτητας, δεν εχει βγαλει κακη ταινια μεχρι σημερα. Οι χειροτερες τους ειναι ανω του μετριου. Και παρολα αυτα εχει ξεκινησει ηδη μια καμψη στις εισπραξεις λογω κορεσμου. Μπορει η Lucas Films να εγγυηθει σταθερη ποιοτητα? Γιατι αν ειναι να μας πηξουν σε ταινιες της ποιοτητας των prequel το ενδιαφερον θα εξανεμιστει πολυ γρηγορα. Οπως και να χει νομιζω οτι το Force Awakens θα ειναι μακραν το πιο επιτυχημενο εισπρακτικα απο τα επερχομενα Star Wars. Γιατι οσο καλο και να βγει, το hype που εχει δημιουργηθει με την επιστροφη των παλιων πρωταγωνιστων δεν προκειται να ξανασυμβει.

    • baldur21
    • Σ' ένα τόσο μεγάλο κόσμο όπως του Star Wars μπορούν να δημιουργηθούν πολλές ιστορίες! Αν όλο αυτό γίνει με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο!

    • Geovra
    • Θα επρεπε ΗΔΗ να εχουν ετοιμες τις ταινιες για τα χρονια που μεσολαβησαν μεχρι να βγει το The Force Awakens :)

      @Alias Πλεον ειναι θεμα Disney και συμφωνω απολυτα με αυτο που λες περι Marvel...εκτος απο τον Captain America που απλα δεν μου αρεσε ποτε σαν κομικ...αλλα ηταν υπερβολικα καλοφτιαγμενη και προσεγμενη.

    • PetrifieD-
    • Ελπίζω να μην το παρακάνουν. Οκ μπορούν να κάνουν διάφορα side stories όπως το rogue ή να διηγηθούν ιστορίες σε άλλες χρονικές περιόδους όπως π.χ. πολύ πριν τη 1η τριλογία στη χρονική περίοδο του the old republic ας πούμε. Αρκεί να είναι ποιοτικές ταινίες και όχι "ξεπέτες". Το κάθε χρόνο και μία ταινία με ανησυχεί κάπως. Δεν νομίζω ότι είναι αρκετό διάστημα για να γίνει μια τέτοια ταινία όπως πρέπει. Επίσης ίσως υπάρξει και κορεσμός. Τώρα το hype είναι τεράστιο γιατί έχει καιρό να βγεί ταινία Star Wars. Όμως αν βγαίνει κάθε χρόνο τότε μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του ή να χάσει σε ποιότητα.

    • Striker21
    • @PetrifieD- Φίλε με εκφράζει τελείως το σχόλιο σου, αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Δυστυχώς η Disney έχει βγάλει το Old Republic ως non canon, οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει ταινία σε αυτό το Lore. Πάντως συμφωνώ ότι θα υπάρξει κορεσμός άμα βγαίνει κάθε καινούργια ταινία. Και μιλάμε για το Star wars, που δεν έχει καμία σχέση με τα Blockbuster της Marvel.

    • PetrifieD-
    • @Striker21 Δεν το ήξερα πως θεωρείται non canon. Πάντως και πάλι θα μπορούσε να βγεί μια ή περισσότερες ταινίες για πολύ πιο πριν τη 2η τριλογία (ep 1-3) χρονολογικά. Ή θα μπορούσε να βγεί μια ταινία τύπου rogue αλλά για τα γεγονότα των clone wars. Το σύμπαν του Star Wars είναι απέραντο. Αλλά το θέμα είναι να γίνουν καλές ταινίες. Το "κάθε χρόνο" με τρομάζει όπως με τρομάζει και ο κορεσμός που προανέφερα.

    • Striker21
    • @PetrifieD- Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο θέμα του κορεσμού.
      Όλοι θα θέλαμε να δούμε μια ταινία για το Old Republic, γι'αυτό έπεσε πολύ κράξιμο από τους fans όταν έμαθαν ότι η Disney έκανε canon μόνο τις έξι ταινίες και τις δυο cartoon σειρές. Επίσης κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι πάλι θα έχουμε ταινία του στυλ "Republic vs One sith". Πάντα ο έχθρος είναι ΜΟΝΟ ένας sith στο New republic στις ταινίες. Θα ήθελα να δω πιο πολύπλοκες μάχες με περισσότερους Siths και Jedis.

*