Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το Resident Evil: The Final Chapter

Η παραγωγή της έκτης ταινίας Resident Evil θα καθυστερήσει, μιας και η πρωταγωνίστρια (και γυναίκα του σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson) είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της. Το ζευγάρι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων στο Cape Town της Νότιας Αφρικής. Οι δύο συντελεστές έχουν προγραμματίσει να επιστρέψουν στο Final Chapter το καλοκαίρι του 2015, όταν και θα έχουν ξεμπερδέψει με τα της γέννας.



Το Resident Evil: The Final Chapter ήταν προγραμματισμένο αρχικά να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2014, ωστόσο μία πρώτη καθυστέρηση ανακοινώθηκε τον Ιούνιο, όταν και ο Anderson δήλωσε πως θέλει να δουλέψει πάνω στο σενάριο λίγο παραπάνω. Το Resident Evil: Retribution, η προηγούμενη ταινία της σειράς, κυκλοφόρησε το 2012 και κατάφερε να πετύχει εισπράξεις της τάξης των 221 εκατομμυρίων δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*