Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδίστε προσκλήσεις για την Avant Premiere του Ράτσετ και Κλανκ

Η Tanweer και το Enternity υποδέχονται τη νέα ταινία Ράτσετ και Κλανκ και χαρίζουν σε 5 τυχερά μέλη του site από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere που θα γίνει την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι στα Village Cinemas του Athens Metro Mall (Άγιος Δημήτριος). Ο Ράτσετ και ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον Πρόεδρο Ντρεκ, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του - ένας αθώος ‘Λόμπαξ’ που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο.



Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας. Το «Ratchet and Clank» είναι βασισμένο στο δημοφιλές video game του Sony PlayStation.



Για να μπείτε στην κλήρωση για τις 5 διπλές προσκλήσεις, αφήστε ένα σχόλιο μέχρι και τις 21/4 στις 20.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με PM από τον διευθυντή σύνταξης του site για να δώσουν τα στοιχεία τους.

Η προσέλευση πρέπει να γίνει στις 12.00 και τα ονόματα των νικητών θα έχουν δοθεί από το Enternity στην Tanweer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
21 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Kevin Munroe

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    James Arnold Taylor, David Kaye, Jim Ward

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*