Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κινηματογραφική αρχή για το Steam

Το Motivational Growth είναι η πρώτη ταινία που τυγχάνει να μην είναι ντοκιμαντέρ που διανέμεται μέσω Steam και κάπως έτσι φαίνεται να ξεκινά λίγο πιο κανονικά η σχέση της υπηρεσίας με τον κινηματογράφο. Και πάλι βέβαια με γνώριμό της αφού η εταιρεία διανομής δεν είναι άλλη από την Devolver Digital, το διανομέα τίτλων όπως Hotline Miami και Shadow Warrior. Η ταινία δεν συνοδεύεται από DRM και μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Περί τίνος πρόκειται λοιπόν το Motivational Growth; Η επίσημη περιγραφή μιλά για κωμωδία που εμπνέεται από videogames (σαν να εξηγούνται όλα τώρα), στην οποία ο Jeffrey Combs (Re-Animator) δίνει τη φωνή του στον The Mold, έναν μύκητα που μιλά και γίνεται φίλος με ένα αντικοινωνικό άτομο με αυτοκτονικές τάσεις.



Σκηνοθέτης είναι ο Don Thacker που, τελείως τυχαία, είναι game developer (Robot Loves Kitty, Starr Mazer). Η ταινία διατίθεται, για την ώρα, με έκπτωση 40%. Μπορεί η κίνηση να φέρνει το σινεμά στο Steam, αλλά από το ποιόν της διαφαίνεται ότι τα κλασικά κινηματογραφικά studio βρίσκονται πολύ μακριά ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*