Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήνυση της Rockstar κατά του BBC για το Game Changer

Όπως ανακοίνωσε η Rockstar Games, η εταιρεία κινείται νομικά κατά του BBC λόγω της επερχόμενης ταινίας Game Changer, η οποία επικεντρώνεται γύρω από το Grand Theft Auto. Η νέα κινηματογραφική παραγωγή τοποθετείται στο χρονικό της ακμής της Rockstar και τη διαμάχη της με τον αμφιλεγόμενο δικηγόρο Jack Thompson. To στούντιο ανάπτυξης προσπαθεί να «μπλοκάρει» την πρεμιέρα της ταινίας -τουλάχιστον στην παρούσα μορφή της- λόγω του ότι προβάλλει και κατ’ επέκταση παραβιάζει το εμπορικό σήμα (GTA) της εταιρείας. Στην ανακοίνωση της η Rockstar αναφέρει ότι είχε φτάσει σε αδιέξοδο με το BBC σε ό,τι αφορά το εν λόγω project, μιας και οι κάτοχοι των εμπορικών σημάτων που αναφέρονται στον τίτλο και στο διαφημιστικό υλικό της παραγωγής δεν είχαν καμία ανάμειξη με αυτή την ταινία.



«Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα εμπορικά σήματα μας δεν χρησιμοποιούνται καταχρηστικά στην ταινία του BBC που παρουσιάζει υποτιθέμενα γεγονότα, τα οποία σχετίζονται με τα games της Rockstar», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της εταιρείας. Σημειώνεται ότι το Game Changer θα αποτελέσει μέρος της εκπομπής του BBC Make it Digital, ενώ η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*