Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μίνι σειρά βασισμένη στο Django Unchained θέλει ο Tarantino

Ο διεθνούς φήμης επιτυχημένος σκηνοθέτης Quentin Tarantino παρευρέθηκε στις Κάννες για τις ανάγκες του φεστιβάλ κινηματογράφου και κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με τις δηλώσεις του, αφού ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως έχει στην κατοχή του ακυκλοφόρητο υλικό διάρκειας 90 λεπτών της ταινίας Django Unchained, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «η ιδέα μου, ειλικρινά, είναι να δημιουργήσω μια τετράωρη εκδοχή του Django Unchained. Αλλά δεν θα το έδειχνα σαν μια ταινία τεσσάρων ωρών. Θα το κόψω σε κεφάλαια της μίας ώρας. Σαν μία μίνι σειρά που είναι χωρισμένη σε τέσσερα μέρη. Και θα το προβάλλω στην καλωδιακή τηλεόραση».



Επιπλέον, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Ο κόσμος τα λατρεύει αυτά! Είναι αστείο. Παρουσιάζεις μια τετράωρη ταινία και ο κόσμος δυσανασχετεί. Αλλά τους παρουσιάζεις μία μίνι σειρά που τους αρέσει και πεθαίνουν για να δουν και τα τέσσερα επεισόδια στην σειρά».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*