Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστηριώδες νέο trailer για το Knight Rider Heroes

Χωρίς πολλές πληροφορίες έγινε διαθέσιμο νέο trailer του Knight Rider Heroes και μας γέμισε απορίες. Αν οι λέξεις “Knight Rider” δεν σας θυμίζουν τίποτα, τότε τα “Ιππότης της ασφάλτου” και “KITT” σίγουρα θα κάνουν καλύτερη δουλειά για τη μνήμη σας. Το νέο trailer μας δείχνει ελάχιστα πράγματα, ίσα ίσα για να μας ξαναβάλει στο κλίμα. Και παρόλο που στο τέλος αυτού βλέπουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση “knightriderheroesmovie.com”, ο δημιουργός του Knight Rider Heroes, Christopher Rutkowski, δεν αποσαφηνίζει αν μιλάμε για σειρά ή για ταινία. Ότι και αν είναι πάντως βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια οπότε δεν θα δούμε κάτι ολοκληρωμένο σύντομα. Βρείτε το trailer παρακάτω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vegeta13
    • Δεν ξερω πως να αντιδρασω μετα απο αυτη την ειδηση, καλυτερα καποια πραγματα να μεινουν στις παιδικες αναμνησεις μας!!!

*