Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα TV Spots για το Transformers: Age of Extinction

Η ανθρωπότητα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, μετά τις καταστροφές που συνέβησαν στο Transformers: Dark Of the Moon, όταν ένας μηχανικός και η κόρη του ανακαλύπτουν τον απενεργοποιημένο Optimus Prime. Αυτό τους φέρνει αντιμέτωπους με ανθρώπους της κυβέρνησης που πιστεύουν ότι η Γη δεν θα είναι ποτέ ασφαλής αν δεν εξαφανιστούν για πάντα oι Transformers και με μία νέα σκοτεινή δύναμη που αναλαμβάνουν να πολεμήσουν ο Optimus Prime και οι φίλοι του για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Έτσι η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα TV Spots στο πλαίσιο προώθησης της τέταρτης ταινίας του παγκοσμίου φήμης blockbuster Transformers. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη επιστρέφει ο Michael Bay, ενώ το καστ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Mark Wahlberg και Stanley Tucci.



Στο πρώτο βίντεο, με την ονομασία Truck, μας παρουσιάζονται πολλές σκηνές δράσης με την κυριότερη να είναι η μάχη του Optimus Prime με τον Grimlock. Στο δεύτερο trailer μάς δίνεται μια εικόνα σχετικά με την εύθραυστη σχέση πατέρα και κόρης, καθώς και μια συζήτηση ανάμεσα στον Cade Yeager και ενός πράκτορα της κυβέρνησης, που προειδοποιεί τον πρωταγωνιστή ότι δεν έχει ιδέα τι ανακάλυψε και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για την ανθρωπότητα και για τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε.



Και στο τρίτο και τελευταίο βίντεο, που ονομάζεται Faith, μας παρουσιάζεται η έντονη σχέση μεταξύ ανθρώπων και Transformers, με έναν πράκτορα της κυβέρνησης να επιμένει πως δεν θα υπάρξει ποτέ ειρήνη μέχρι να εξαφανιστούν για πάντα τα Transformers. Σημειώνεται, τέλος, ότι το Transformers: Age of Extinction αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιουνίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*