Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για την ταινία Dead Rising

*
Τα γεγονότα της επερχόμενης ταινίας Dead Rising θα λάμβάνουν χώρα μεταξύ αυτών του Dead Rising 2 και αυτών του Dead Rising 3 σε μια νέα πόλη, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Zach Lipovsky. Όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του, το franchise φέρνει νέα στοιχεία στο είδος που δεν έχουμε δει στο παρελθόν σε ταινίες zombie, όπως το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί, εξακολουθούν να ζουν για όσο διάστημα παίρνουν το φάρμακο τους, ενώ δήλωσε πως η νέα παραγωγή θα είναι περισσότερο μία ταινία περιπέτειας.



«Η ταινία θα είναι σαν τον Indiana Jones με zombies: θα είναι διασκεδαστική, τρομακτική, θα περιλαμβάνει δράμα και δράση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Lipovsky. Σε αυτήν τη νέα κινηματογραφική παραγωγή πρωταγωνιστούν οι Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen, Dennis Haysbert και η Keagan Connor Tracy. Η νέα ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Crackle της Sony και σύμφωνα με τον Zach Lipovsky, αναμένεται να ευχαριστήσει τους fans της σειράς Dead Rising περισσότερο και από μια υπερπαραγωγή μεγάλου προϋπολογισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*