Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για την ταινία The Last of Us

*
Ο σεναριογράφος Neil Druckmann, αποφάσισε να αποκαλύψει μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με την ταινία The Last of Us, καθησυχάζοντας έτσι τους fans που είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι το project δεν θα προχωρήσει. Σύμφωνα με το Game Informer, o Druckmann δήλωσε ότι παρά τις μεγάλες αλλαγές που θα υπάρξουν στη πλοκή σε σχέση με το video game, η ταινία παραμένει αρκετά πιστή στις ρίζες της. Επίσης, τόνισε ότι η υπεύθυνη ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και ότι η παραγωγή πηγαίνει περίφημα, άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.



Τέλος, η Maisie Williams (γνωστή για τον ρόλο της ως Arya στην σειρά Game of Thrones) έχει βρεθεί σε συζητήσεις που αφορούν την συμμετοχή της, ενώ η ίδια δηλώνει πως παραμένει αισιόδοξη ότι θα συμμετέχει στην ταινία όταν αυτή πραγματοποιηθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*