Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser trailer για την ταινία Wonder Woman 1984

Η Warner Bros. Pictures αποκάλυψε ένα νέο teaser trailer για την ταινία Wonder Woman 1984. Η πρεμιέρα του trailer της νέας ταινίας της Patty Jenkins έγινε στο πλαίσιο του CCXP 2020 και μας προσφέρει λίγη περισσότερη δράση καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του αναμενόμενου sequel. Η ταινία θα διατεθεί στους κινηματογράφους, αλλά και μέσα από το HBO Max, στις 25 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά στη διάθεσή της στο HBO Max και σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν - συμπεριλαμβανομένων των Apple TV 4K, Amazon Fire TV Stick 4K, Chromecast Ultra και Android TVs - πρόκειται για την πρώτη ταινία που θα κάνει stream με ανάλυση 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision και Dolby Atmos στην πλατφόρμα.

Στο Wonder Woman 1984 εμφανίζονται οι Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright και Connie Nielsen. Producers είναι οι Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadon και Stephen Jones, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo και Wesley Coller. Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Patty Jenkins και Geoff Johns.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*