Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την 4η σεζόν του House Of Cards

Η πρεμιέρα της 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix House Of Cards αναμένεται σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα και η συνδρομητική υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα teaser trailer, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αναμονή. Το βίντεο περιλαμβάνει όλα όσα έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε κάθε teaser οι fans της σειράς, δηλαδή ένταση, διαφθορά και λίγο… σεξ! Δείτε το μέσα από τον παρακάτω player, όσο αναμένουμε την πρεμιέρα της νέας σεζόν την 4η Μαρτίου.



Σημειώνεται ότι η νέα σεζόν της σειράς House of Cards θα προβληθεί στην Ελλάδα μέσα από το ψηφιακό μπουκέτο του OTE TV. Ταυτόχρονα, η ίδια πλατφόρμα θα δημιουργήσει ένα θεματικό κανάλι αφιερωμένο στο House of Cards, το οποίο θα προβάλλει μέχρι τη φετινή πρεμιέρα όλα τα επεισόδια των προηγούμενων τηλεοπτικών σεζόν. Τέλος, μέσω της υβριδικής πλατφόρμας του OTE TV θα είναι διαθέσιμα και όλα τα επεισόδια των 3 πρώτων κύκλων on demand, για όσους δεν έχουν προλάβει να τα δουν, με ελληνικούς υπότιτλους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*