Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία Dawn of the Planet of the Apes

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τηλεοπτικό spot για το Dawn of the Planet of the Apes, το οποίο αποτελεί sequel της επιτυχημένης ταινίας του 2011 Rise of the Planet of the Apes. Την σκηνοθεσία της νέα κινηματογραφικής παραγωγής υπογράφει ο Matt Reeves, ενώ στο καστ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Andy Serkis, Gary Oldman, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Keri Russell και Judy Geer. Το Dawn of the Planet of the Apes αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 11 Ιουλίου στις ΗΠΑ, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας στους ελληνικούς κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τις 16 του ίδιου μήνα.



Στο βίντεο που ακολουθεί στη συνέχεια του άρθρου, βλέπουμε τον αρχηγό των πιθήκων Caesar (Andy Serkis) να συζητάει με τον Malcolm (Jason Clarke), προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο συνύπαρξης. Κάτι το οποίο δεν μοιάζει να είναι εφικτό, αφού οι άνθρωποι κατηγορούν τους πιθήκους για την πανδημία που ξέσπασε προ δεκαετίας. Έτσι λοιπόν, η σύγκρουση φαίνεται να είναι αναπόφευκτη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*