Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεκρός σε ηλικία 31 ετών ο Moses J. Moseley του The Walking Dead

*
Νεκρός σε ηλικία 31 ετών βρέθηκε ο Moses J. Moseley, γνωστός για τον ρόλο του ως το "pet zombie" του The Walking Dead. Σύμφωνα με το TMZ, η οικογένεια του τον δήλωσε αγνοούμενο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η αστυνομία ερευνά τα αίτια θανάτου.

Τα μέλη του cast της σειράς εξέφρασαν τα συλληπητήρια τους, με τον Jeremy Palko να χαρακτηρίζει τον αδικοχαμένο ηθοποιό ως έναν "απολύτως ευγενικό και πανέμορφο άνθρωπο". Η Addy Miller δήλωσε "συνεντριμένη με το θάνατο αυτής της λαμπρής ψυχής" ενώ η Melissa Cowan έγραψε στο Facebook πως ο Moseley ήταν πάντα καλός, αστείος και χαμογελαστός.

Πέρα από τον ρόλο του στην σειρά The Walking Dead, ο Moseley είχε εμφανιστεί στο The Hunger Games: Catching Fire, στη σειρά Watchmen του HBO και στην ταινία Volumes of Blood: Horror Stories.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*