Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξαναζωντανεύει η παραγωγή της ταινίας The Other Side of the Wind

Ο Orson Welles αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο πολυσυζητημένες και σημαντικές προσωπικότητες του Κινηματογράφου, με τα έργα του να έχουν αφήσει για πάντα το στίγμα τους στον χώρο της έβδομης τέχνης. Είναι ο δημιουργός του Citizen Kane, της ταινίας που είναι ευρέως γνωστή ως η καλύτερη όλων των εποχών, ενώ ευθύνεται και για πολλά ακόμα αξεπέραστα αριστουργήματα μεταξύ των οποίων: The Third Man, Chimes at Midnight, Touch of Evil. Μετά από αλλεπάλληλες επιτυχίες, η καριέρα του Welles είχε πάρει την κατιούσα με αποτέλεσμα ο ίδιος να ψάχνει μια νέα επιτυχία που θα την αναζωπυρώσει. Αυτήν την επιτυχία βρήκε στο πρόσωπο του The Other Side of the Wind που ήταν το τελευταίο του φιλμ πριν από τον θάνατό του το 1985, γνωστό και ως "Η πιο διάσημη ταινία που δεν κυκλοφόρησε ποτέ", παρόλο που το cast περιλάμβανε αυθεντίες της εποχής, όπως ο John Huston.



Οι διαφωνίες του Welles με τους παραγωγούς εμπόδισαν την εν λόγω ταινία να φτάσει μέχρι τις σκοτεινές αίθουσες. Ομάδα ανεξάρτητων παραγωγών και συγκεκριμένα ο Filip Jan Rymsza, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία καμπάνια στο διαδίκτυο, όπου ο κόσμος καλείται να χρηματοδοτήσει την επεξεργασία και την παραγωγή της ταινίας, με τελικό στόχο τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Εμείς με την σειρά μας ελπίζουμε να επιτευχθεί ο στόχος και να καταφέρουμε επιτέλους να παρακολουθήσουμε αυτό το χαμένο διαμάντι, που μέχρι σήμερα παραμένει κλειδωμένο στο συρτάρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*