Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε το ρεκόρ του Jurassic World το Star Wars: The Force Awakens

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής, η ταινία Star Wars: The Force Awakens σημείωσε το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών, αφού κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής σημείωσε έσοδα της τάξης των $517 εκ. σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV ότι το συνολικό ποσό ανέρχεται περίπου στα $528 εκατομμύρια. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η νέα ταινία Star Wars κατάφερε να ξεπεράσει και το ρεκόρ του Jurassic World και είναι πλέον αυτή (η ταινία) με το πιο επιτυχημένο άνοιγμα στο παγκόσμιο box office.



Ο Iger σημείωσε μάλιστα ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση: οι εισπράξεις που προήλθαν από την αμερικανική αγορά είναι κοντά στα $247 εκατομμύρια, ενώ ο αριθμός από τις εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο ίσως είναι σημαντικά υψηλότερος. Ο παραγωγός της ταινίας Jurassic World Frank Marshall δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα, θέλοντας έτσι να δώσει συγχαρητήρια για το ρεκόρ του Star Wars: The Force Awakens.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    J.J. Abrams

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*