Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Adan Ehrenreich είναι ο νέος Han Solo

Ο Alden Ehrenreich έγινε γνωστός για το ρόλο του στη σειρά Hail Caesar και στο Blue Jasmine του Woody Allen, ωστόσο επιβεβαιώθηκε και για το ρόλο του νεαρού Han Solo στη νέα stand-alone ταινία Star Wars. Η εμπλοκή του στην ταινία έγινε γνωστή από τον Μάιο, όταν και υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τις Disney και LucasFilm, ωστόσο ουδείς φαινόταν διατεθειμένος να κάνει την οποιαδήποτε συζήτηση. Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration final panel στο Λονδίνο, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στην ταινία Han Solo, η οποία και θα προβληθεί το 2018 και θα φέρει τη «σφραγίδα» των Phil Lord και Christopher Miller.



Η ιστορία θα προσφέρει μια νέα ματιά στη ζωή των Han Solo και Chewie, πριν αυτοί ενσωματωθούν στις δυνάμεις των Επαναστατών. Σημειώνεται πως φέτος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα (στις 16 Δεκεμβρίου) η πρώτη stand-alone ταινία Star Wars της νέας γενιάς, το Rogue One: A Star Wars Story.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*