Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Daniel Radcliffe πρωταγωνιστής στη ταινία για το GTA

Το BBC επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον ότι ο ηθοποιός Daniel Radcliffe θα υποδυθεί τον συνιδρυτή και πρόεδρο της Rockstar (Sam Houser) στην επερχόμενη ταινία που θα βασίζεται στο δημοφιλές videogame, Grand Theft Auto. Συμπρωταγωνιστής του Βρετανού ηθοποιού θα είναι ο Bill Paxton, όπου θα εμφανιστεί στην ταινία στον ρόλο του ακτιβιστή δικηγόρου Jack Thompson, ο οποίος έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις κατά του Houser και της Rockstar Games λόγω του GTA. Το σενάριο του Game Changer (όπως θα είναι ο τίτλος της εν λόγω παραγωγής) υπογράφει ο James Wood, ενώ ο Owen Harris (Misfits) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Τέλος, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στη Νότια Αφρική.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*