Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο James Cameron ευελπιστεί σε μια ταινία 3D χωρίς γυαλιά

Ο γνωστός σκηνοθέτης του Avatar, James Cameron, βραβεύτηκε από την Society of Motion Picture and Television Engineers, ως τιμώμενο μέλος και δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις, σχετικά με το μέλλον του κινηματογράφου. Ο σκηνοθέτης θεωρεί πως με την υπάρχουσα τεχνολογία, μπορεί οι ταινίες 3D, να μην κουράζουν τα μάτια των περισσοτέρων θεατών και να προσφέρουν μερικές εντυπωσιακές σκηνές, όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Avatar ήταν από τις πρώτες ταινίες που εστερνίστηκαν το 3D, όμως τα σχέδια του Cameron είναι διαφορετικά.



Τον Απρίλιο ανακοινώθηκε πως μέσα στα επόμενα επτά χρόνια, θα κυκλοφορήσουν άλλες τέσσερις ταινίες Avatar και ο Cameron θεωρεί πως με την άνοδο της τεχνολογίας που ήδη εξελίσσεται όπως το HDR, οι νέες κάμερες από την IMAX και η δυνατότητα για υψηλότερο frame rate, θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει την ταινία που οραματίζεται. Το Avatar 2 έχει προγραμματιστεί για τις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*