Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ταινία βασισμένη στον Mike Tyson

Όπως φαίνεται μετά τον Μοχάμεντ Άλι, ακόμα ένας θρυλικός πυγμάχος έρχεται να προστεθεί στην λίστα των προσωπικοτήτων που μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τον Mike Tyson, ο οποίος αποκτάει την δική του αυτοβιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει άλλος ένας θρύλος, αυτή τη φορά από τον χώρο του κινηματογράφου, ο πολυαγαπημένος Martin Scorsese. Ο βραβευμένος με Oscar Jamie Foxx θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος που θα υποδυθεί τον διάσημο πυγμάχο, υπό τις οδηγίες μάλιστα του διάσημου σκηνοθέτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία (με θέμα το δημοφιλές μαχητικό άθλημα) του γνωστού σκηνοθέτη μετά το Raging Bull, κάτι που σημαίνει πως ο πήχυς είναι ήδη πολύ ψηλά!




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*