Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael Biehn στην νέα ταινία Alien

Οι πληροφορίες πάνε και έρχονται, οι υποθέσεις δίνουν και παίρνουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Neill Blomkamp έχει το δικό του όραμα για την νέα ταινία Alien και σκοπεύει να το πραγματοποιήσει. Όπως φαίνεται, η Sigourney Weaver δεν είναι η μόνη ηθοποιός που έχει προσεγγίσει ο σκηνοθέτης για να επιστρέψει, καθώς σύμφωνα με χρήστη του Reddit με το ψευδώνυμο Sskywarpe, ο Michael Biehn βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Pensacon ο χρήστης κατάφερε να κάνει τον παρακάτω διάλογο με τον ηθοποιό και στη συνέχεια τον δημοσίευσε: «Βρίσκομαι στην Pensacon και μόλις έδωσα στον Michael μια Reece φιγούρα και του είπα: 'Αυτό σου ανήκει... μια ερώτηση, έχουν επικοινωνήσει μαζί σου για το Alien 5;' Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε 'Ναι'».



Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως για την ώρα τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*