Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Simon McQuoid υποψήφιος σκηνοθέτης του νέου Mortal Kombat

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Variety, ο σκηνοθέτης Simon McQuoid βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να αναλάβει το κινητοματογραφικό reboot του Mortal Kombat franchise. H Warner Bros. και πιο συγκεκριμένα η New Line Cinema, προσπαθεί εδώ και χρόνια να δώσει νέα πνοή στο Mortal Kombat, όμως μέχρι τώρα, το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία. Πέρα από τις δύο ταινίες που γυρίστηκαν τη δεκαετία του '90-Mortal Kombat και Mortal Kombat: Annihilation-το μόνο που κατάφερε να προσφέρει η Warner Bros. στο κοινό ήταν δύο σεζόν της διαδικτυακής σειράς Mortal Kombat: Legacy, το 2011 και το 2013. Ας ελπίσουμε ότι ο McQuoid που στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει δυο διαφημιστικά spot για τη Sony και τη Microsoft θα στεριώσει και η σειρά θα βρει επιτέλους το δρόμο που της αξίζει.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*