Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Peter Dinklage και Jason Sudeikis στο καστ της ταινίας Angry Bird

*
Η Columbia Pictures ανακοίνωσε το καστ της επερχόμενης ταινίας Angry Birds, την σκηνοθεσία της οποίας έχουν αναλάβει οι Fergal Reilly (The Smurfs) και Clay Katis (Wreck-It Ralph). Συγκεκριμένα, τον ρόλο του Red θα αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We’re the Millers), ενώ στο πλευρό του θα είναι οι: Josh Gad (Frozen) ως Chuck, Danny McBride (Eastbound & Down) ως Bomb, Maya Rudolph (Bridesmaids, SNL) στο ρόλο της Matilda, ενώ ο Peter Dinklage (Game of Thrones) θα "παίξει" τον θρυλικό Mighty Eagle και ο Bill Hader (Saturday Night Live) ένα από τα γουρούνια.



Επιπλέον, τους παραπάνω πρωταγωνιστές θα πλαισιώνουν οι: Keegan-Michael Key (Key & Peele), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Tony Hale (Arrested Development), Ike Barinholtz (Mad TV, The Mindy Project), Hannibal Buress (Neighbors), Cristela Alonzo (Cristela), Jillian Bell (22 Jump Street), και η Danielle Brooks (Orange is the New Black). Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η πρεμιέρα της ταινίας Angry Birds αναμένεται την 1η Ιουλίου του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*