Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή η παρουσία του Donnie Yen στο Star Wars: Episode VIII

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας Twitch Film, ο Κινέζος ηθοποιός Donnie Yen θα βρεθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στα γυρίσματα του Star Wars: Episode VIII. Αν και από το cast του Star Wars: The Force Awakens έχει επιβεβαιωθεί μόνο η παρουσία του Oscar Isaac (Poe Dameron), ο Donnie Yen λέγεται ότι θα συμμετέχει σε σκηνές με τον Harrison Ford (Han Solo).



Την ίδια στιγμή υπάρχουν φήμες ότι ο σκηνοθέτης του Star Wars: Rogue One, Gareth Edwards, αναζητεί και αυτός Κινέζους ηθοποιούς για ένα ρόλο που δεν γνωρίζουμε, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε τον Donnie Yen να συμμετέχει και στις δύο επερχόμενες ταινίες. Με την ευκαιρία, να θυμίσουμε ότι το Star Wars: Rogue One αναμένεται στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2016, ενώ το Star Wars: Episode VIII στις 26 Μαΐου 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*