Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Που θα δείτε το House of Cards Season 04 στην Ελλάδα

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης για τον τέταρτο κύκλο του House of Cards στη χώρα μας, κάτι που σημαίνει ότι ούτε αυτή η δεκάδα επεισοδίων θα ανέβει στην ψηφιακή πλατφόρμα Netflix. Όπως γνωρίζετε (και έχουμε γράψει ήδη στο Enternity αρκετές φορές), η νέα τηλεοπτική σεζόν της γνωστής σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου και όπως είναι λογικό μένει να μάθουμε πως και πότε θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε στη χώρα μας.



Κατόπιν επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα του OTE TV μάθαμε τα ακόλουθα. Στις 2 Μαρτίου θα προστεθεί στο μπουκέτο του OTET V ένα pop-up κανάλι υψηλής ευκρίνειας (HD) που θα είναι αφιερωμένο στη σειρά και θα προβάλει back 2 back όλα τα επεισόδια από τον πρώτο μέχρι και τον τρίτο κύκλο. Στις 4 Μαρτίου (σε ώρα που δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά ταυτόχρονα με το που θα γίνουν διαθέσιμα τα επεισόδια στο Netflix στις μεγάλες αγορές) θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο νέος κύκλος, με όλα τα (13) επεισόδια και με ελληνικούς υπότιτλους. Όπως είναι λογικό, όποιος ενδιαφέρεται να δει τον τέταρτο κύκλο, θα πρέπει να μείνει συντονισμένος στο κανάλι του OTE TV για περίπου 12,5 ώρες. Οι συνδρομητές με PVR αποκωδικοποιητές θα μπορούν να προγραμματίσουν τις σχετικές εγγραφές, ενώ όσοι έχουν μεταβεί ήδη στο hybrid σύστημα, θα μπορέσουν να βρουν στο σχετικό μενού όλα τα επεισόδια όλων των κύκλων (και του τέταρτου) για να τα απολαύσουν on demand.



Τέλος, τα επεισόδια όλων των κύκλων θα είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία OTE TV Go, για όσους ενδιαφέρονται να τα δουν στον υπολογιστή ή το laptop/tablet τους, επίσης on demand. Το ειδικό κανάλι House of Cards θα σταματήσει να εκπέμπει στις 14 Μαρτίου και στη συνέχεια τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου θα ενταχθούν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του OTE Cinema 4 HD. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η σειρά House of Cards θα έχει και πέμπτο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος θα μεταδοθεί και αυτός από τα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV, χωρίς ωστόσο να είναι δεδομένο ακόμη αν θα μιλάμε για αποκλειστικότητα ή ταυτόχρονη διάθεση και μέσω της πλατφόρμας Netflix. Μέχρι τότε, δείτε ξανά το πιο πρόσφατο trailer για την τέταρτη σεζόν του House of Cards εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jim P
    • Ακόμα ένα σ/κ χωρίς gaming και ύπνο, από τη δουλειά μπορείς να πάρεις άδεια, από τη γυναίκα πως παίρνεις ένα σ/κ;

    • periklis
    • η καλύτερη μου θα ειναι οταν με το καλό καποια στιγμή αποκτήσω παιδι...
      ΞΕΝΥΧΤΙΑ με το μωρό να κλαιει? Γιατι να μπαινεις στο κοπο να ξυπναω μια εγω μια η γυναικα?
      ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕΡΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ PLAYSTATION ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΛΑΨΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!!!

*