Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες λεπτομέρειες για το Star Wars: Rogue One

Το Star Wars Celebration καλά κρατεί και η Lucasfilm μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για το Star Wars: Rogue One, την πρώτη νέα ταινία που εντάσσεται στο σύμπαν του Star Wars χωρίς να είναι “cannon”. Η ιδέα για το Star Wars: Rogue One προήλθε από άνθρωπο των visual effects (John Knoll), ο οποίος προώθησε την ιδέα του και αυτή έπιασε τόπο. Η ταινία θα είναι πιο “προσγειωμένη” (θέλοντας να εστιάσει περισσότερο στο κλίμα και τη φρίκη του πολέμου παρά σε ανθρώπους με ιδιαίτερες δυνάμεις κ.λπ.), σεναριακά βρίσκεται ανάμεσα στα Revenge of the Sith και A New Hope με μια ομάδα “ανυπότακτων” να προσπαθούν να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.



To Star Wars: Rogue One ξεκινά μια νέα οικογένεια ταινιών στο σύμπαν του Star Wars, τα λεγόμενα Anthology Films. Τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει ενώ ξέρουμε πως θα δούμε σίγουρα την Felicity Jones σε ρόλο rebel. Υπήρξε και ένα πολύ μικρό teaser trailer, εικόνα του οποίου μπορείτε να βρείτε εντός της είδησης, που όμως ακόμα δεν έχει γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*