Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη εικόνα από το The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Μην ξεγελιέστε επειδή είναι καλοκαίρι, πλησιάζει πάλι αυτή η εποχή... η εποχή για να πάμε το ταξίδι μας στην μυστηριώδη χώρα της Μέσης Γης. Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία για το επερχόμενο τρίτο και τελευταίο μέρος του The Hobbit, το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν είναι prequel της τριλογίας "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών".



Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Gandalf (Ian McKellen) και τον Bowman (Luke Evans) να κοιτούν τον ουρανό και πιθανώς να παρακολουθούν την καταστροφή που προκαλεί ο δράκος Smaug. Το The Hobbit: The Battle of the Five Armies δεν έχει παρουσιαστεί προς το παρόν μέσα από κάποιο trailer, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του φημισμένου σκηνοθέτη Peter Jackson, είμαστε πολύ κοντά σε κάτι τέτοιο. Το φινάλε της επικής τριλογίας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*