Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη live-action σειρά Street Fighter: Resurrection

Η Capcom ενώνεις -για ακόμη μία φορά- τις δυνάμεις της με τη Machinima για τη μίνι σειρά πέντε επεισοδίων Street Fighter: Resurrection, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο go90 το Μάρτιο του 2016. Την παραγωγή του project υπογράφουν οι Jacqueline Quella και Mark Wooding, με τον Joey Ansah να αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Το Street Fighter: Resurrection τοποθετείται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Street Fighter: Assassin’s Fist.



Ο Alain Moussi υποδύεται τον Charlie Nash, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο του θρυλικούς πρωταθλητές του Street Fighter για μυστηριώδεις λόγους. Οι Mike Moh και Christian Howard επιστρέφουν ως Ryu και Ken αντίστοιχα, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν τις προθέσεις του Nash. Δείτε το πρώτο teaser trailer παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*