Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Black Mass

Ο Johnny Depp αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τους εκκεντρικούς ρόλους που τον έχουμε συνηθίσει και να ενσαρκώσει έναν πιο προσγειωμένο και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Παραπάνω από ρεαλιστικό θα μπορούσαμε να πούμε, αφού ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο Black Mass, τη νέα ταινία του Scott Cooper που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Whitey Bulger. Συγκεκριμένα, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Βοστώνη, όπου ο Whitey Bulger, γνωστός ως ο πιο βίαιος εγκληματίας στην ιστορία της περιοχής, μετατρέπεται σε πληροφοριοδότης του FBI με σκοπό να καταστρέψει την ιταλική μαφία.



Το καστ συμπεριλαμβάνει -μεταξύ άλλων– τους Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, ενώ η πρεμιέρα της εν λόγω παραγωγής (στις Ελληνικές αίθουσες) αναμένεται στις 17 Σεπτεμβρίου 2015.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Για να δούμε αν ο Depp είναι ακόμα ηθοποιός και όχι χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων.

      Θα έχει και ενδιαφέρον να τον δούμε σε ρόλο κακού, για δεύτερη φορά νομίζω στην καριέρα του μετά το Public enemies ήθελε αυτό το κάτι παραπάνω σε όλα του σαν ταινία για να γίνει σημείο αναφοράς. Αν και περισσότερο κατηγορώ το Michael Mann, που δεν ήταν και στην καλύτερη φόρμα του, παρά τον αγαπητό μου Τζόνι.

*