Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το It

*
Για πολλούς, το It είναι η καλύτερη νουβέλα τρόμου του Stephen King. Η μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά και τώρα, ο σκηνοθέτης του Mama Andrés Muschietti ετοιμάζει την αντίστοιχη ταινία για τη μεγάλη οθόνη. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1989 και έχει να κάνει με μια ομάδα παιδιών που αποκαλούν τους εαυτούς τους ως “The Losers Club”. Αυτοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ένα τέρας που τρομοκρατεί την πόλη τους κάθε 30 χρόνια και μπορεί να πάρει τη μορφή οποιουδήποτε πλάσματος φοβούνται τα θύματά του.



Η πρεμιέρα του Ιt έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου και σε περίπτωση εισπρακτικής επιτυχίας θα ακολουθήσει το sequel. Αυτό θα λαβαίνει χώρα μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και η ίδια ομάδα ανθρώπων (ως ενήλικες πλέον), αντιμετωπίζουν το ίδιο τέρας. Την παραγωγή έχει αναλάβει η New Line Cinema και τους κεντρικούς ρόλους έχουν αναλάβει οι Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer και Nicholas Hamilton. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*