Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο ελληνικό trailer και αρνητικές αντιδράσεις για τη σειρά Ghost in the Shell του Netflix

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο ελληνικό trailer για την επερχόμενη anime σειρά Ghost in the Shell, το οποίο έρχεται μαζί με 3 ακόμη animated σειρές για το 2020. To video του Ghost in the Shell: SAC_2045 έχει ήδη καταγράψει πάρα πολλές αρνητικές ψήφους στο YouTube, αφού οι fans φαίνεται πως δεν συμπάθησαν τη νέα οπτική της παραγωγής για το franchise. Δείτε το ελληνικό trailer στη συνέχεια και ετοιμαστείτε για την προβολή του το 2020.



Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες σειρές anime που ετοιμάζει το Netflix, αυτές είναι τα Eden, Levius και The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened. Το Eden έρχεται στην υπηρεσία το 2020.



Το Levius παρουσιάζει έναν steampunk κόσμο με μηχανικές ενισχύσεις και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου.



Τέλος, το The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened είναι μια νέα απόπειρα προσέγγισης του δημοφιλούς manga. Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα του στο Netflix στις 30 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*