Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο επίσημο trailer για την τηλεοπτική σειρά 11.22.63

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer για την μίνι-τηλεοπτική σειρά 8 επεισοδίων του J.J. Abrams, 11.22.63, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Stephen King. Ο James Franco αναλαμβάνει το ρόλο ενός δάσκαλου (Jake Epping) που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία του John F. Kennedy. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στην ιστορία, σε σχέση με το βιβλίο. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής θα έχει μαζί του και μια σύντροφο κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του έτσι ώστε να μπορέσουν να εξωτερικεύσουν την εσωτερική σύγκρουσή του χαρακτήρα. Επιπλέον, ένας από τους executive producers, ο Bridget Carpenter, επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Dealey Plaza στο Dallas και στην πολυκατοικία που ζούσε ο δολοφόνος του John F. Kennedy, ο Lee Harvey Oswald.



Η πρεμιέρα της μίνι-σειράς, το τιμόνι της οποίας έχει αναλάβει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Kevin Macdonald (Last King of Scotland, State of Play, Black Sea) αναμένεται στις 15 Φεβρουαρίου στο Hulu. Tο cast συμπληρώνουν οι Chris Cooper, Josh Duhamel, T.R. Knight, Cherry Jones, Sarah Gadon, Lucy Fry, George MacKay και Daniel Webber, ενώ εκτός από τον Carpenter, σε ρόλο executive producer βρίσκονται οι J.J. Abrams και Bryan Burk. Δείτε το πρώτο επίσημο trailer μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*