Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο επίσημο trailer για το American Horror Story: Hotel

Μετά από πολλά teasers, έχουμε επιτέλους και το πρώτο επίσημο trailer του American Horror Story: Hotel, στο οποίο εμφανίζονται οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της νέας σεζόν. Ωστόσο, όλα τα… λεφτά είναι η Lady Gaga. Αν και εμφανίζεται ελάχιστα και προς το τέλος του βίντεο, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις. Όχι, δεν φοράει μπικίνι με μπριζόλες, αλλά αφήνει πολλές υποσχέσεις και αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την 5η σεζόν, στο cast της οποίας επιστρέφουν οι Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates και Finn Wittrock.



Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι και ο πρώτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς που δεν θα εμφανιστεί η Jessica Lange. Τέλος, η πρεμιέρα του American Horror Story: Hotel αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου στο FX. Μέχρι τότε, απολαύστε το εν λόγω βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*