Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box office το Star Wars: The Force Awakens

Το Star Wars: The Force Awakens έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ στο αμερικανικό box office, αφού οι εισπράξεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής εκτιμάται ότι έφτασαν τα $238 εκατομμύρια. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η νέα ταινία Star Wars σημείωσε το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών με συνολικά έσοδα $517 εκατομμύρια, με το Jurassic World να παραμένει μόνο πρώτο με έσοδα $525 εκατομμύρια. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Jurassic World, το Star Wars: The Force Awakens δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές, την Κίνα (αναμένεται στις 9 Ιανουαρίου).



Τα ρεκόρ, όμως, για το The Force Awakens δεν σταματάνε εκεί καθώς την πρώτη μέρα επίσημης προβολής (Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου) σημείωσε έσοδα $120.5 εκ. θέτοντας νέο ρεκόρ πρεμιέρας και ημέρας. Η πρώτη μέρα προβολής ήταν επίσης αρκετή για να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ πρώτου Σαββατοκύριακου προβολής ($84.62) που είχε σημειώσει το 2012 η ταινία The Hobbit: An Unexpected Journey. Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται στις 24 Δεκεμβρίου. Και μάλλον…. έρχονται ακόμη περισσότερα ρεκόρ!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    J.J. Abrams

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*