Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σάρωσε εισπρακτικά το Fast & Furious 7

*
Η πρόσφατη πρεμιέρα του Fast & Furious 7: Οι Μαχητές των Δρόμων φαίνεται πως έφερε πάρα πολύ κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού κατάφερε να πετύχει το μεγαλύτερο άνοιγμα του Σαββατοκύριακου στο Box Office. Συγκεκριμένα, η νέα ταινία έκανε εισπράξεις 384 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, με τα 143.6 εκατομμύρια από αυτά να καταγράφονται μόνο εντός των ΗΠΑ. Με αυτά τα στοιχεία, η έβδομη ταινία του franchise έγινε η κορυφαία όλων σε εισπράξεις για μήνα Απρίλιο, ξεπερνώντας το Captain America: The Winter Soldier που κατέγραψε μόλις 95 εκατομμύρια δολάρια. Ταυτόχρονα, το Fast & Furious 7 έγινε η ταινία με το ένατο μεγαλύτερο άνοιγμα (σε Σαββατοκύριακο) όλων των εποχών και το έκτο μεγαλύτερο στην ιστορία των κινηματογραφικών ταινιών στις ΗΠΑ.



Φαίνεται πως ο κόσμος περίμενε, πέραν των νέων περιπετειών του Vin Diesel και της Michelle Rodriguez και τον αποχαιρετισμό στον αδικοχαμένο Paul Walker. Ο σκηνοθέτης James Wan το πέτυχε στο ακέραιο μάλιστα, αν υπολογίσουμε και την κριτική του Ηλία Φραγκούλη για την ταινία που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη. Μπορείτε, τέλος, να δείτε το αποχαιρετιστήριο video των ανθρώπων του Fast & Furious, που έγινε μέσα από κομμάτι που βρίσκεται στο soundtrack της έβδομης ταινίας, στη συνέχεια του άρθρου.

 

"That bond will never be broke and the love will never get lost..." - #SeeYouAgain #ForPaul

Posted by Paul Walker on Sunday, 5 April 2015



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    James Wan

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*