Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά Metropolis από τον δημιουργό του Mr. Robot

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter o Sam Esmail, δημιουργός του Mr. Robot, έχει αναλάβει την ανάπτυξη μιας μίνι σειράς για την τηλεοπτική μεταφορά του Metropolis. Πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1927 από τον Fritz Lang, όπου δύο άνθρωποι από δύο διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, ερωτεύονται και σκοπεύουν να δώσουν ένα τέλος στο διαχωρισμό που υπάρχει μεταξύ πλουσίων και φτωχών.



Η Universal Cable Productions που είναι υπεύθυνη για τη χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος, φαίνεται να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Esmail καθώς θα διαθέσει 10 εκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία του κάθε επεισοδίου, ενώ δίνει αρκετό χρονικό περιθώριο στο δημιουργό να ολοκληρώσει όπως αυτό επιθυμεί το έργο του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*