Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά η επόμενη ταινία Indiana Jones

Οι Disney και Lucasfilm ετοιμάζουν την επόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Indiana Jones. Όπως σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy, για την ώρα δεν υπάρχει σενάριο, αλλά έχει ξεκινήσει η προετοιμασία. Η Disney εξαγόρασε την Lucasfilm για περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2012. Η συμφωνία αφορούσε τα δικαιώματα του franchise Indiana Jones, αν και η Paramount Pictures διατήρησε τα δικαιώματα marketing και διανομής των ταινιών μέχρι που πέρασαν στα «χέρια» της Disney τον Δεκέμβριο του 2013. Τότε, ο πρόεδρος των Walt Disney Studios Alan Horn είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για το εν λόγω franchise. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο George Lucas δημιούργησε τον Dr. Henry "Indiana" Jones Jr. στις αρχές του 1970 και αργότερα ο δημοφιλής ήρωας έκανε την εμφάνιση του και στις 4 ταινίες που σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg.



Η πρώτη ταινία της σειράς έκανε το ντεμπούτο της το 1981, με το Raiders of the Lost Ark. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) και Indiana Jones and the Last Crusade το 1989. Μετά από 19 χρόνια απουσίας, το franchise επέστρεψε το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Οι φήμες για μια πέμπτη ταινία συνεχίστηκαν για χρόνια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Chris Pratt και Bradley Cooper αναφέρονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Harrison Ford, ο οποίος βαδίζει αισίως προς το 73ο έτος της ηλικίας του. Ένα είναι σίγουρο πάντως, ότι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον περίφημο αρχαιολόγο θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του, μιας και ο "Indy" έχει αποκτήσει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*