Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματάει η διανομή της σειράς The Simpsons σε DVD & Blu-Ray

Όπως αποκάλυψε μέσα από το Twitter ο παραγωγός Al Jean, η FOX θα σταματήσει να διανέμει την δημοφιλή animated σειρά “The Simpsons” σε DVD, ενώ θα επικεντρωθεί στις online εφαρμογές και video streaming υπηρεσίες. Επιπλέον, δημοσίευμα της ιστοσελίδας Polygon (η οποία επικαλείται πηγές εντός της FOX Entertainment) αναφέρει ότι η εταιρεία σταματάει την διανομή όλων των φυσικών εκδόσεων της εν λόγω παραγωγής, τόσο για τα DVD και Blu-ray box sets όσο και για μεμονωμένες σεζόν της σειράς. Οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικό περιεχόμενο (όπως κομμένες σκηνές κλπ.) μέσω της on-demand υπηρεσίας FX Now και του Simpsons World app, τα οποία διατίθενται μόνο εντός των ΗΠΑ.



Τέλος, ο Jean σημείωσε πως ίσως κυκλοφορήσει μία "master DVD collection” όταν (και αν) σταματήσει να μεταδίδεται η εκπομπή. Δείτε τα σχετικά tweets στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*