Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Marvel τα δικαιώματα του κινηματογραφικού Fantastic Four

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Μέσα του εξωτερικού (όπως το Den of Geek), η Marvel έχει έρθει σε συμφωνία με τη Fox  για να πάρει πίσω τα δικαιώματα του κινηματογραφικού franchise Fantastic Four. Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρώτη ταινία αναμένεται εντός του 2020. Έτσι, οι γνωστοί ήρωες θα ενωθούν με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και με τη τηλεοπτική σειρά X-Men που θα κάνει ντεμπούτο στα Fox και FX. Η συμφωνία θα δώσει επίσης στην εταιρεία τα δικαιώματα για τους δημοφιλείς κακοποιούς του Fantastic Four franchise, όπως οι Silver Surfer και Doctor Doom.



Η παραπάνω είδηση έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Marvel για τρία άγνωστα -για την ώρα- projects που ετοιμάζει για το 2020. Μετά από ένα καταστροφικό καλοκαίρι στο Box Office με τη νέα ταινία Fantastic Four, η Fox φέρεται ότι θα εστιάσει την προσοχή της στους χαρακτήρες και στα “universes” που οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού δικτύου γνωρίζουν ότι… «πουλάνε» στο τηλεοπτικό κοινό. Ειδικά μετά το X-Men: Apocalypse, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται εντός του 2016, και την αποχώρηση των Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender και James McAvoy από το franchise, η εν λόγω συμφωνία αποκτά μεγαλύτερο νόημα.



Η Fox ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ήδη δύο τηλεοπτικές σειρές για τα συνδρομητικά της κανάλια. Συγκεκριμένα, το Hellfire Club επικεντρώνεται στη μυστική κοινωνία της διαβόητης λέσχης εκατομμυριούχων (Hellfire Club), που εμφανίστηκε επίσης στη ταινία X-Men: First Class, οι οποίοι έχουν βάλει σαν στόχο να κατακτήσουν τον κόσμο. Στην εν λόγω σειρά θα εμφανιστούν οι Charles Xavier και Magneto σε νεαρή ηλικία. Η δεύτερη σειρά έχει τίτλο Legion και επικεντρώνεται στον γιο του Xavier, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πιλοτική φάση στο FX. Οι παραγωγοί της Fox συνεργάζονται με τους Jeph Loeb και Jim Chory (Marvel TV), ενώ ο Bryan Singer θα αναλάβει ρόλο executive producer -τουλάχιστον σε ένα από τα εν λόγω shows.

Ενημέρωση:
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ComicBook, εκπρόσωπος της Fox επιβεβαίωσε ότι τα δικαιώματα του Fantastic Four franchise παραμένουν στην εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*