Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζει ως James Bond o Daniel Craig

*
Τα πράγματα αναφορικά με την επόμενη ταινία James Bond αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν. Όπως επιβαβαίωσε η ομάδα των παραγωγών, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Danny Boyle, γνωστός και από το Trainspotting, ενώ ο Daniel Craig θα υποδηθεί για πέμπτη φορά τον 007. Επιπλέον, η ευθύνη της διανομής έχει περάσει από τη Sony στη Universal. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Δεκέμβριο του 2018 και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία στις 25 Οκτωβρίου 2019. Δυο εβδομάδες αργότερα θα αρχίσει να προβάλεται και στις Η.Π.Α. Φήμες θέλουν τους Ben Whishaw, που υποδύεται τον Q, ειδικό στα gadgets, τη Naomie Harris (Moneypenny) και τον Rory Kinnear (Tanner) να επιστρέφουν στο franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*