Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τον Hugh Jackman ως Wolverine

Δυστυχώς έχει ήδη αναφερθεί πολλάκις, ότι η στιγμή που ο Hugh Jackman θα ''κρεμάσει τα νύχια του'' πλησιάζει. Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με ετικέτα ''Wolverine... One last time", προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Δεν έχει επισημοποιηθεί αν θα εμφανιστεί στο X- Men: Apocalypse, ωστόσο υποθέτουμε ότι θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον ρόλο που τον καθιέρωσε, στο άτιτλο sequel του The Wolverine. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το 2016, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου του 2017. Οι James Mangold και Lauren Shuler Donner θα επιστρέψουν στη καρέκλα του σκηνοθέτη και στο πόστο του παραγωγού αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με το Deadline ο David James Kelly θα υπογράψει το σενάριο.



Εμείς ευχόμαστε στον ηθοποιό να συνεχίσει την καριέρα του με επιτυχίες, και τον ευχαριστούμε για τις αξέχαστες ερμηνείες του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Uzername
    • Πραγματικα φερνει τελος μια εποχης η μερα που ο Hugh Jackman θα σταματησει να ειναι ο Wolverine, απο μικρος που εβλεπα τις ταινιες Χ-men οποτε περναει απο το μυαλο μου το ονομα Wolverine βλεπω την εικονα του Jackman. Ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω καποιον ηθοποιο στο ρολο αυτο για κανενα λογο... So sad ρε γαμωτο... :(

    • apollyon
    • Είναι πραγματικά κρίμα για τον Jackman γιατί και καλός ηθοποιός είναι και απόλυτα ταιριαστός στο ρόλο του Wolverine, αλλά είχε την ατυχία να τον παίξει σε σκουπιδοταινίες ως επι το πλείστον. Ας ελπίσουμε μετά τη Σονυ να πάρει σειρά η Φοξ και να επιστρέψει τους χαρακτήρες στην Μαρβελ. Ο τύπος θα μεγαλουργούσε στα πλαίσια των Avengers.

*