Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix συμφώνησε με τον Quentin Tarantino για να κάνει σειρά το The Hateful Eight

*
Ο Quentin Tarantino θα φέρει στο Netflix μια extended έκδοση του The Hateful Eight, με έναν διαφορετικό -όμως- τρόπο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μίνι σειρά τεσσάρων 50λεπτων επεισοδίων, στα οποία θα χωριστεί όλη η παραγωγή, η οποία και θα εμπλουτιστεί με 25 λεπτά νέου περιεχομένου. Η πρόταση του Netflix στον Tarantino έγινε με την πρόθεση της πλατφόρμας να προσθέσει το The Hateful Eight στη βιβλιοθήκη της και αυτό ήταν το πιο λογικό σενάριο για να γίνει μια μίνι σειρά. Το νέο αυτό format θα επιτρέψει στον Tarantino να δώσει λίγο παραπάνω βάρος σε κάποιους χαρακτήρες, αλλά και να αξιοποιήσει περιεχόμενο που δεν είχε βάλει στην αρχική έκδοση. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη και μένει να δούμε αν αυτή η συνεργασία φέρει ακόμη περισσότερες παραγωγές του Tarantino στην πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*