Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix φέρνει στις οθόνες το Voltron84

*
Μέσω της συλλογής Voltron84, το Netflix φέρνει στις οθόνες μας 12 επεισόδια της original σειράς Voltron. Πρόκειται για προσωπικές επιλογές των παραγωγών, ηθοποιών και λοιπών εργαζομένων στη σύγχρονη σειρά και περιλαμβάνει τα The Stolen Lion, The Sleeping Princess, Doom Boycotts the Space Olympics, Space Explorers Captured, Escape to Another Planet, The Missing Key, The Right Arm of Voltron, The Lion Has New Claws, Secret of the White Lion, The Witch Gets A Facelift, Give me Your Princess, The Treasure of Planet Tyrus. Επιπλέον, υπάρχει επιλογή για σχολιασμό από το πρόσωπο που έχει επιλέξει κάθε επεισόδιο και επεξήγηση των λόγων για τους οποίους είναι σημαντικό αλλά και το πως σχετίζεται με τον Legendary Defender. Τα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*