Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Leviathan γίνεται ταινία με τη βοήθεια του Neil Blomkamp

Το The Leviathan ήταν μια παραγωγή μικρού μήκους, με sci-fi ευαισθησίες φυσικά, που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο διαδίκτυο και έχει συγκεντρώσει ήδη εκατομμύρια views. Η μικρή αυτή παραγωγή αποτελεί proof of concept από τον σκηνοθέτη Ruairi Robinson, ο οποίος και προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη για να το μετατρέψει σε κανονική ταινία. Κάτι πάει να γίνει φαίνεται μιας και ο Neil Blomkamp του District 9 (αλλά και του νέου Alien) αναλαμβάνει το ρόλο του Executive Producer, ενώ Producer δηλώνει πλέον ο Simon Kinberg του X-Men: Days Of Futures Past. Το σενάριο έγραψε ο Jim Uhls, που, μεταξύ άλλων, είχε βάλει το χεράκι του και στην κινηματογραφική μεταφορά του Fight Club. Τώρα βέβαια μένει να πιάσει τόπο αυτή η συναστρία και να εκδηλωθεί πραγματικό ενδιαφέρον από κάποιο κινηματογραφικό studio.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*